TEAM-WORK

PASSIE VOOR TAAL EN COMPASSIE VOOR DE MENS

Bij de Taalhoorn hebben we passie voor taal en compassie voor mensen die de Nederlandse of Engelse taal willen (of moeten) leren. Wie een nieuwe taal leert, krijgt er een nieuw stukje leven bij… en daar komt veel bij kijken! Er is zoveel te ontdekken, een andere cultuur, nieuwe inzichten…

Onze manier van lesgeven gaat daarom een stapje verder. Wij brengen jouw persoonlijke ervaringen en levensvragen mee in de les. Je krijgt dus geen taaljuf, maar ook een taalcoach die met je meedenkt. Wat wil JIJ leren en wat speelt zich op dit moment in jouw leven af, zodat we de lessen en de leerstof zo goed mogelijk op jouw behoeften kunnen afstemmen.

Nederlands leren online

De Taalhoorn bestaat uit een klein team van gepassioneerde taalcoaches en is in 2017 opgericht door Ellen van Velzen. Zij vormt samen met verschillende collega’s (inmiddels ook vriendinnen) het team van De Taalhoorn. Zo geeft Elsa de Zwart al jaren, met hart voor de mens, veelal individuele lessen in de bibliotheek van Hoorn of bij de mensen thuis. Door de samenwerking met Clara Nicoll (van Taalbrit / Engelseleshoorn.nl) biedt De Taalhoorn nu ook Engelse les op maat aan, individueel of groepstrainingen.

Een klein en betrokken netwerk van professionele taaltrainers staat tot je beschikking!

  • Happy learning guaranteed

BEZOEKADRES: KLEINE NOORD 20

KOM EENS LANGS VOOR INFORMATIE

Schermafbeelding 2023-09-19 140421

FIND OUT MORE

We'll be happy to answer any questions

ENROLLMENT

Steps done with heart, soul, mind & strength

Want to Hear From Us?